kennel Mörkömurinan

Mervi Reinikka
Muhos
Finland

mervi.tervo(a)
gmail.com

050-5891589/Mervi

Päivitykset

6.6.2018 Pentuja -> suunnitelmia
9.11.2017 Pentuja -> suunnitelmia
2.11.2017 Pentuja -> suunnitelmia
2.11.2017 muokattu sieltä sun täältä


Martta ja Rocco

Mörkömurinan Ruutitynnyri "Martta"

Rocco Del Dolcezza Dei Movimenti "Rocco"

Martta synnytti 21.8.2013 luonnollisesti kotona ja olikin erinomainen synnyttäjä! Myös emänä Martta on ollut esimerkillinen :)

Pentueeseen syntyi 9 pentua, joista 3 narttua ja 5 urosta sekä yksi pieni enkelipoika.

Pentueella on uroksena Rocco Del Dolcezza Dei Movimenti.

Tällä yhdistelmällä haimme paljon niitä asioita, jotka usein pakkaavat unohtumaan hienon näyttelymenestyksen johdosta. Martalla on paljon annettavaa tälle rodulle mm.

erinomaista hengitystä kaikissa tilanteissa, erittäin tervettä liikkumista, erinomaista perusterveyttä, avointa, rehellistä, rohkeaa, sosiaalista luonnetta, erinomaisia takakulmauksia, erinomaista häntää, erilaista sukua, upeaa väriä ja hyvää pigmenttiä.

Onneksi löysimme Martalle näin upean uroksen, joka tasapainottaa sen virheitä, joita ei ole montaa; koko ja korvat. Rocco on pienehkö uros keskikokoisilla korvilla varustettu. Myös Rocon puolelta tulee erinomaista luonnetta ja perusterveyttä. 

Kaikki jotka ovat perehtyneet ranskanbulldoggeihin tietävät, että ranskanbulldoggi polveutuu englanninbulldogeista. Voi mennä kymmeniä sukupolvia, että pentueeseen pulpahtaa jotain englanninbulldoggimaista; väri, koko, rintakehä, korvat, runko tms. Monissa maissa ranskanbulldogeilla luppakorvat teipataan pentuna tai jopa rustotetaan, jotta jäävät pystyyn, mikä taas peittää pehmeiden korvien periytymisen.

Martta on itsesynnyttävää narttulinjaa, jota mielestämme pitää arvostaa kovasti tässä rodussa. Sen emä ja sisko ovat myös erinomaisia synnyttäjiä.

Koska meille ei näyttelymenestys ole jalostusmittari vaan terveys ja luonne, odotamme erittäin mielenkiinnolla millaisia pennuista tulee :)

MM Myrtti

MM Hurtanminttu

MM Lillukka

MM Kyläkellukka

MM Rätvänä

MM Teurikka

MM Tuliunikko

MM Tuoksupielikki

Martta & co