kennel Mörkömurinan

Mervi Reinikka
Muhos
Finland

mervi.tervo(a)
gmail.com

050-5891589/Mervi

Päivitykset

6.6.2018 Pentuja -> suunnitelmia
9.11.2017 Pentuja -> suunnitelmia
2.11.2017 Pentuja -> suunnitelmia
2.11.2017 muokattu sieltä sun täältä


Pippa & Pablo

Mörkömurinan Marsipaani "Pippa"

Mörkömurinan Nuuskamuikkunen "Pablo"

Yhdeksäs pentueemme syntyi keisarinleikkauksella 10.7.2013. Pipan kohtu oli niin täynnä pentuja, että luonnollinen synnytys olisi ollut mahdotonta. Synnytyksen annettiin käynnistyä normaalisti, mutta siinä vaiheessa kun Pippa oli jo väsynyt, päädyimme leikkaukseen. Onneksi niin, koska viimeinen pentu olikin niin suuri, että tuskin olisi sopinut syntymään.

Pentueeseen syntyi 5u + 3n. 1 fawn-pied uros, 2 pied urosta, 2 brindle urosta, 1 fawn narttu, 1 pied narttu ja 1 fawn-pied narttu. Pippa toipui nopeasti leikkauksesta ja alkoi heti hoitamaan pentujaan. Pentujen kanssa kaikki meni hienosti ja ne lähtivätkin maailmalle todella valmiina ja reippaina.

Yksi pennuista, fawn-pied narttu, osoittautui kuuroksi noin 4 viikon iässä. Kävimme kuulotutkimuksissa 7 vkon iässä ja se varmisti, että Maisa on kuuro molemmista korvistaan. Maisa on kyllä pentueen rohkein ja reippain, joten emme hetkeäkään epäilleet, että se ei olisi mitä mainioin perhekoira ja kauniskin se on, joten näyttelytkään eivät ole poissuljettu harrastus :)

Nämä reippaat kahdeksan pentua saivat nimensä marjojen mukaan, koska nimenannon aikaan oli paras marjastusaika menossa ja kyllähän kaikki ovat makeita kuin tuoreet marjat :)

MM Maisa Mansikka

MM Valma Vadelma

MM Jutta Juolukka

MM Lauri Lakka

MM Timo Tyrni

MM Kari Karpalo

MM Masa Mustikka

MM Pauli Puolukka

Pennut 1vrk

Urho, Unto ja Väinö

Vattu